Corona-financiering

Nu de maatregelen tegen het Coronaviris verlengt zijn zien veel ondernemers een liquiditeitsprobleem op zich afkomen. Voor bancaire financiering kun je momenteel alleen bij je eigen huisbankier terecht omdat alle banken zich nu enkel focussen op hun bestaande klanten.

De eerste aanvragen worden mondjesmaat door de bank behandeld maar veel ondernemers krijgen toch nul op het rekest. De bank kan waarschijnlijk niet goed overzien wat de impact van de Coronacrisis is op uw onderneming. Deze onzekere factor houdt banken tegen om tot financiering over te gaan.

Een goede voorbereiding van uw kredietaanvraag is dan ook essentieel. Het is noodzakelijk om de gevolgen van de Coronacrisis op uw bedrijfsactiviteiten goed in beeld te brengen en dit te onderbouwen met een exploitatie- en een liquiditeitsbegroting. Hierbij dient rekening gehouden te worden met verschillende scenario’s. Bijvoorbeeld ook met een verdere verlening van de Coronamaatregelen na 6 mei.

Ik help u graag bij de samenstelling van uw financieringsaanvraag. Samen bespreken we (middels een video call) de invloed van de Coronacrisis op uw onderneming. Op basis hiervan stel ik voor u de noodzakelijke financiële prognoses op en schrijf ik een goed onderbouwde kredietaanvraag.  

Ik werk met het financieringsplatform van Capsearch. Hiermee heb ik toegang tot ruim 50 (alternatieve-) financiersaanbieders. In overleg met u zal de aanvraag bij meerdere partijen, waaronder uw huisbankier, worden ingediend. Hierdoor neemt de kans op financiering fors toe.

Meer weten over financieringsbegeleiding?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van financieringsbegeleiding? In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer (030) 227 16 24 of laat uw gegevens achter op de contactpagina.

Reacties zijn gesloten.