No Cure No Pay: Corona financiering!

De Coronapandemie heeft ongekend veel invloed op het midden- en kleinbedrijf. Veel bedrijven zien hun omzet grotendeels wegvallen of zijn zelfs op last van de overheid helemaal gesloten.

Bij veel ondernemers zijn alle reserves inmiddels verdampt en lopen de achterstanden snel op. Voor deze ondernemers zijn er verschillende financieringsoplossingen beschikbaar.

BedrijfsfinancieringRegelen.nl is inmiddels gespecialiseerd in het aantrekken van “Corona overbruggingsfinancieringen” en draagt dan ook graag haar steentje bij in deze bijzonder zware tijd voor veel ondernemers.

Bij Corona gerelateerde financieringsvraagstukken werken wij op basis van No Cure No Pay. U betaalt enkel achteraf een succesfee over het gerealiseerde Coronakrediet of de gerealiseerde Coronalening zodat er vooraf geen onnodig beroep op uw (beperkte) liquiditeit gedaan hoeft te worden. Informeer naar de specifieke voorwaarden.

Bij de Corona aanvragen houden we oog voor uw financiële positie zodat u uw financieringslasten ook in de toekomst goed kunt blijven dragen. Wij helpen u niet aan kortlopende flitskredieten met torenhoge rente- en aflossingsverplichtingen maar aan een passende financiering tegen acceptabele voorwaarden!

Meer weten over Coronafinanciering?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Corona financiering? Bel met telefoonnummer (030) 227 16 24 of laat uw gegevens achter op de contactpagina.

Reacties zijn gesloten.