Uw adviseur

FREEK PUTMAN

Financieringsspecialist

Ik kom uit een ondernemersgezin en was al op jonge leeftijd bij de zaken van mijn ouders betrokken. Met een sterke voorkeur voor de organisatorische en financiële kant van de onderneming was het mij vrij snel duidelijk dat mijn toekomst in de financiële business to business dienstverlening zou liggen.

Na mijn studie ben ik bij “BDO accountants en adviseurs” gaan werken om vervolgens bij “Rabobank MKB advies” aan de slag te gaan. Het is mijn passie om met ondernemers mee te denken en gevraagd en ongevraagd advies te geven. Met ondernemers sparren geeft mij energie. Ik vind het leuk om mee te bouwen aan het succes van een ander.

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in de zakelijke financiële dienstverlening. In deze jaren heb ik met veel ondernemers gesproken over financiële vraagstukken en de invulling daarvan. Gezien de veranderende rol van de banken is bancaire financiering niet meer vanzelfsprekend. Daarnaast zag ik veel ondernemers behoefte hebben aan onafhankelijke advisering. Hierdoor heb ik in 2016 besloten om mij als onafhankelijk ondernemersadviseur te vestigen voor het midden- en kleinbedrijf.

Meer weten over mijn loopbaan? Bekijk het op LinkedIn of ontdek de werkmethode van bedrijfsfinancieringregelen.nl en hoe we jou kunnen helpen aan een bedrijfsfinanciering.