Over ons

BedrijfsfinancieringRegelen.nl is een handelsnaam van FP Finance. FP Finance is in 2016 opgericht door Freek Putman. Na 16 jaar actief te zijn geweest als accountmanager bij één van de grootbanken zag hij dat het steeds lastiger werd om binnen de bank ondernemers te kunnen helpen bij het invullen van financieringsvraagstukken.

Financieringsadvies voor de ondernemer

BedrijfsfinancieringRegelen.nl is er voor de ondernemer. Geen online aanvraagtool, maar persoonlijke, betrokken en onafhankelijke financieel bedrijfsadviseurs met specialistische financieringskennis die staan voor de ondernemer. Wij spreken de taal van de ondernemer en de financier en zijn daarmee in staat om je snel aan een passende financieringsoplossing te helpen.

We hebben direct toegang tot circa 80 verschillende financieringsmaatschappijen en hebben daarnaast een netwerk met particuliere investeerders. Tevens kunnen wij een beroep doen op onze vaste partners zoals accountants, belastingadviseurs, makelaars, taxateurs, juristen, financieel planners, assurantietussenpersonen en notarissen.

04-22-2021_Freek_024

Interesse in onze diensten?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jouw adviseur voor onafhankelijk advies over bedrijfsfinanciering

We zien steeds meer ondernemers (in het MKB) een beroep doen op adviseurs voor zakelijk financieringsadvies. Het kan een lastig landschap zijn om je weg in te vinden en de juiste bedrijfsfinanciering rond te krijgen. Elke onderneming is uniek en heeft specifieke wensen voor een financiering. Factoren als investeringen, beschikbare liquiditeiten en balansratio’s zijn van belang bij een financieringsaanvraag. Om jouw bedrijfsfinanciering een kans van slagen te geven bieden we onafhankelijk advies en helpen we je van A tot Z. Daarnaast dragen we er zorg voor dat je geen woekerrentes betaalt en tegen ongunstige voorwaarden een financiering afsluit.

 

Bedrijfshypotheek adviseur

Naast onze diensten voor het regelen van bedrijfsfinancieringen zijn we er ook voor de ondernemers en particulieren die commercieel vastgoed zoals beleggings-, bedrijfs- en winkelpanden willen aankopen of herfinancieren. Door het inschakelen van een bedrijfshypotheek adviseur bespaar je jezelf een hoop uitzoekwerk en loop je minder snel tegen dichte deuren aan. De traditionele (hypotheek)banken zijn momenteel erg terughoudend met het financieren van vastgoed. Het type vastgoed, de kwaliteit, de courantheid, de alternatieve aanwendbaarheid en de locatie wegen sterk mee bij de kredietbeoordeling. Daarnaast financieren de banken met steeds kortere looptijden en wordt een substantiële eigen inbreng (vaak 20% tot 50%) verwacht. BedrijfsfinancieringRegelen.nl weet hier wel een weg in te vinden en kijkt ook naar alternatieve financieringsmogelijkheden.

Onze manier van werken in vier stappen

Vrijblijvende kennismaking

Wanneer je investeringsplannen en/of een financieringsvraagstuk hebt dan maken wij graag vrijblijvend kennis met je. Samen bespreken we globaal jouw investerings- en financieringsplannen en vertellen wij je hoe wij je kunnen helpen met de realisatie hiervan. Dit kan op locatie of op ons kantoor in Houten. Ook is het mogelijk om kennis te maken via een video call.

Ontwerp en advies

Op basis van het kennismakingsgesprek en de beschikbare financiële data brengen we de haalbaarheid van de financieringsaanvraag in beeld. Natuurlijk geven we zo nodig ook adviezen waarmee je de kans van slagen op financiering kunt vergroten. Zo stellen we een te voeren strategie op waarmee we verwachten dat we de financiering voor je bedrijf ook daadwerkelijk kunnen regelen.

Aanvraag van hypotheek of financiering

Zijn alle uitgangspunten helder? Dan stellen wij een goed onderbouwde financieringsaanvraag op en bieden deze aan bij één of meerdere geldverstrekkers. We onderhandelen met de financiers over de voorwaarden en tarieven. Samen vergelijken we de aanbiedingen met je en spreken de ins- en outs door. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsfinanciering snel beschikbaar komt.

Beheer

Gedurende de looptijd van de financiering kunnen zaken veranderen waardoor bijsturing of aanpassing van de financiering wenselijk is. Ook na verstrekking van de financiering blijven wij je graag van dienst. We blijven beschikbaar voor eventuele vragen en ook onze vaste partners staan voor je klaar. Als je er behoefte aan hebt gaan we van financieringsadviseur naar ondernemersadviseur.

Meer keuzevrijheid

Door onze adviseurs bedrijfsfinanciering zo vroeg mogelijk in het proces in te schakelen geeft dit je meer keuzevrijheid. Met meer tijd kunnen er meerdere financieringsoplossingen worden gezocht bij diverse partijen. We kijken verder dan de grootbanken en leveren alternatieve financieringsmogelijkheden aan die vaak zeer goede en ook snellere opties bieden. Niet de hardst roepende maar de best passende financier voor jouw onderneming vinden is ons doel.

We spreken de taal van de ondernemer en snappen daarom dat je graag wilt weten wat de kosten zijn van onze diensten. Bedrijfsfinancieringregelen.nl werkt met een startfee en een succesfee. Afhankelijk van de complexiteit van de financieringsaanvraag ligt de startfee de 495 en 1950 euro. De succesfee is een percentage over de gerealiseerde succesvolle financiering. Dit is afhankelijk van het bedrag en wordt uiteraard van tevoren met je afgestemd.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van financieringsbegeleiding door onze adviseurs bedrijfsfinanciering of bedrijfshypotheek adviseurs? In een vrijblijvend gesprek informeren wij je graag. Voor het maken van een afspraak neem je contact op via telefoonnummer (030) 2271624 of laat je gegevens achter op de contactpagina.