Over ons

BedrijfsfinancieringRegelen.nl is een handelsnaam van FP Finance. FP Finance is in 2016 opgericht door Freek Putman. Na 16 jaar actief te zijn geweest als accountmanager bij één van de grootbanken zag hij dat het steeds lastiger werd om binnen de bank ondernemers te kunnen helpen bij het invullen van financieringsvraagstukken.

BedrijfsfinancieringRegelen.nl is er voor de ondernemer. Geen online aanvraagtool, maar persoonlijke, betrokken en onafhankelijke adviseurs met specialistische financieringskennis die staan voor de ondernemer. Wij spreken de taal van de ondernemer en de financier en zijn daarmee in staat om je snel aan een passende financieringsoplossing te helpen.

We hebben direct toegang tot circa 80 verschillende financieringsmaatschappijen en hebben daarnaast een netwerk met particuliere investeerders. Daarnaast kunnen wij een beroep doen op onze vaste partners zoals accountants, belastingadviseurs, makelaars, taxateurs, juristen, financieel planners, assurantietussenpersonen en notarissen.

Interesse in onze diensten?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

04-22-2021_Freek_024