Tarieven financieringsbegeleiding 
Normaliter bereken wij een startfee voor de samenstelling van uw financieringsdossier en een succesfee over de gerealiseerde financiering.

De hoogte van de startfee is afhankelijk van (de kwaliteit van) de beschikbare informatie. De hoogte van de succesfee is afhankelijk van de gekozen financieringsrichting en betaalt u enkel wanneer u, door onze tussenkomst, een passende financieringsaanbieding heeft ontvangen.

In de meeste gevallen verdient u de kosten van de financieringsbegeleiding weer (grotendeels) terug doordat wij scherp voor u kunnen onderhandelen over de tarieven en de voorwaarden. Daarnaast rekenen de meeste financiers geen of lagere afsluitkosten als zij via BedrijfsfinancieringRegelen.nl een goed onderbouwde aanvraag ontvangen.

Meer weten over financieringsbegeleiding?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van financieringsbegeleiding? In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer (030) 227 16 24 of laat uw gegevens achter op de contactpagina.