Vrijblijvende kennismaking
Wanneer u investeringsplannen en/of een financieringsvraagstuk heeft dan maken wij graag vrijblijvend kennis met u. Dit kan bij u op locatie of op ons kantoor in Houten. Ook is het mogelijk om kennis te maken middels een video call. Samen bespreken we globaal uw investerings- en financieringsplannen en vertellen wij u hoe wij u kunnen helpen met de realisatie hiervan.

Ontwerp en advies
Op basis van het gesprek en de beschikbare financiële data brengen we de haalbaarheid en de te voeren strategie voor uw financieringsaanvraag in beeld. Natuurlijk geven we zo nodig ook adviezen waarmee u de kans van slagen op financiering kunt vergroten.

Aanvraag
Bij de complexere financieringsaanvragen is het veelal wenselijk om een financieringsmemorandum samen te stellen voor de potentiële financier(s). In dit memorandum wordt uw financieringsaanvraag uitgebreid door ons onderbouwd. Hierbij wordt onder andere ingegaan op u en uw onderneming, de bedrijfsgeschiedenis en de juridische structuur, uw business model, de ontwikkelingen in uw branche en uw actuele cijfers en prognoses.

Beoordelen financieringsvoorstel
Financieringsoffertes, -voorwaarden en zekerheidsakten zijn uitgebreid, moeilijk leesbaar en ze verbergen soms diverse kostenposten. Wij screenen deze voor u en bespreken met u in begrijpelijke taal de belangrijkste highlites. Op deze manier bent u zeker van een passende financiering, onder de best mogelijke condities, passend bij uw bedrijfsvoering en zonder verrassingen achteraf.

Aftersales
Ook als de financieringsofferte getekend is helpen wij u wanneer nodig. Bijvoorbeeld bij het vinden van de juiste taxateur of ondersteuning in het traject bij de notaris.

Beheer
Gedurende de looptijd van de financiering kunnen zaken veranderen waardoor bijsturing of aanpassing van de financiering wenselijk is. Ook na verstrekking van de financiering blijven wij u graag van dienst.

Meer weten over financieringsbegeleiding?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van financieringsbegeleiding? In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer (030) 227 16 24 of laat uw gegevens achter op de contactpagina.