Werkwijze

Vrijblijvende kennismaken
Wanneer u interesse heeft in financieringsbegeleiding dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in Houten. Ook is het mogelijk om kennis te maken middels een video call. Samen bespreken we globaal uw investerings- en financieringsplannen. Op basis van uw situatie schetsen wij de financieringsmogelijkheden en bespreken we met u de kosten van onze dienstverlening.

Kredietscan uitvoeren
Op basis van het gesprek en de beschikbare financiële data brengen we de beste financieringsoplossing en de te voeren strategie voor uw financieringsaanvraag in beeld. Natuurlijk schetsen we hierbij ook de haalbaarheid van de benodigde financiering en geven we zo nodig adviezen waarmee u de kans van slagen op financiering kunt vergroten.

Financieringsdossier samenstellen
De volgende stap is het samenstellen van het financieringsdossier waarop de potentiële financier zijn besluitvorming kan nemen. Naast de financiële stukken wordt de aanvraag beknopt toegelicht en onderbouwd.

Financieringsmemorandum schrijven
Bij de complexere financieringsaanvragen is het veelal wenselijk om een financieringsmemorandum samen te stellen voor de potentiële financier(s). In dit memorandum wordt uw financieringsaanvraag uitgebreid door ons onderbouwd. Hierbij wordt onder andere ingegaan op u en uw onderneming, de bedrijfsgeschiedenis en de juridische structuur, uw business model, de ontwikkelingen in uw branche en uw actuele cijfers en prognoses.

Begeleiden van de financieringsaanvraag
Als uw aanvraag goed is voorbereid dan dienen we deze in overleg in bij één of meerdere financiers. BedrijfsfinancieringRegelen.nl heeft goede contacten met alle vooraanstaande banken, financieringsmaatschappijen, kredietunies, crowdfunders, informal investers e.d.. In totaal heeft BedrijfsfinancieringRegelen.nl toegang tot circa 50 investeringsmaatschappijen en bancaire instellingen. Gedurende de aanvraag trekken we gezamenlijk op waarbij BedrijfsfinancieringRegelen.nl het eerste aanspreekpunt voor de financier is.

Beoordelen financieringsvoorstel
Financieringsoffertes, -voorwaarden en zekerheidsakten zijn uitgebreid, moeilijk leesbaar en ze verbergen soms diverse kostenposten. Wij screenen deze voor u en bespreken met u in begrijpelijke taal de belangrijkste highlites. Op deze manier bent u zeker van een passende financiering, onder de best mogelijke condities, passend bij uw bedrijfsvoering en zonder verrassingen achteraf.

Aftersales
Ook als de financieringsofferte getekend is helpen wij u wanneer nodig. Bijvoorbeeld bij het vinden van de juiste taxateur of ondersteuning in het traject bij de notaris.

Nazorg
Gedurende de looptijd van de financiering kunnen zaken veranderen waardoor bijsturing of aanpassing van de financiering wenselijk is. Ook na verstrekking van de financiering blijven wij u graag van dienst.

Meer weten over financieringsbegeleiding?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van financieringsbegeleiding? In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer (030) 227 16 24 of laat uw gegevens achter op de contactpagina.

Reacties zijn gesloten.