De aanhouder wint.

Soms loop je bij de begeleiding van een financieringstraject tegen vele obstakels aan. Issues met de cijfers van de verkopende partij, financiers die de deuren gesloten houden voor prospects vanwege Corona, documenten welke lang op zich laten wachten en de nodige uitdagingen bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Desondanks met volharding en geduld toch twee financieringsaanbiedingen kunnen realiseren zodat deze ondernemers ook nog iets te kiezen hadden.

Met de ondertekening bij de notaris is het financieringstraject vanmiddag afgerond en kunnen Zeynel en Fatih zich de trotse eigenaren van Versmarkt Toolenburg in Hoofddorp noemen.

BedrijfsfinancieringRegelen nl heeft het overname- en financieringstraject van A tot Z mogen begeleiden. Van de totstandkoming van de koopovereenkomst, het opstellen van de prognoses, het opstellen van het financieringsmemorandum, gesprekken met de financiers, de onderhandeling over de financieringsvoorwaarden, de aanvraag van de overlijdensrisicoverzekering, tussenkomst bij de totstandkoming van de indeplaatsstellingsovereenkomst en tot slot de ondersteuning in het traject bij de notaris.

Reacties zijn gesloten.