Garantieregelingen

Veel financiers zoeken naar zekerheid. Uiteindelijk willen zij hun uitgeleende geld (met rente) weer terugontvangen. Ook wanneer u zelf niet meer aan uw verplichtingen kunt voldoen. Wanneer een financier het risico te groot vindt dan is het (met name bij bancaire financiering) mogelijk om een beroep te doen op bepaalde garantieregelingen.

De garantieregelingen worden veelal gegeven door de overheid. Er zijn regelingen op zowel landelijk als regionaal niveau. In “ruil” voor de garantie betaalt u bij verstrekking van de financiering een bepaalde premie aan de partij welke de garantie afgeeft.

Door toekenning van de garantie wordt financiering eerder mogelijk. Vaak betaald u uiteindelijk ook een lagere rentetarief waardoor u de betaalde premie gedurende de looptijd van de financiering (deels) weer terugverdiend.

Bij de uitwerking van uw financieringsaanvraag zal BedrijfsfinancieringRegelen.nl altijd onderzoeken of er voor uw aanvraag garantieregelingen zijn welke de slagingskans van uw financieringsaanvraag vergroten.

Klik hier om terug te gaan naar de andere financieringsmogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.