Informal Investors

Informal Investors zijn investeerders welke eigen vermogen investeren in andere bedrijven. Een Informal Invester, ook wel Business Angel genoemd, is veelal interessant als andere financiers geen of onvoldoende mogelijkheden bieden.

Informal Investors zijn veelal succesvolle (oud) ondernemers welke in het verleden een flink vermogen hebben opgebouwd. Dit vermogen willen ze deels investeren in andere bedrijven. Soms om enkel rendement op het uitgeleende bedrag te maken maar vaak ook omdat zij zich herkennen in de ondernemer en deze met kapitaal willen ondersteunen. Veelal stellen Informal Investers naast hun geld ook hun knowhow en netwerk ter beschikking.

Informals vragen een vergoeding voor het geïnvesteerde kapitaal. Dit kan enkel een rentevergoeding over de verstrekte financiering zijn maar vaak vraagt een Informal ook een (aandelen)belang in de onderneming.

BedrijfsfinancieringRegelen.nl kan een beroep doen op een selecte groep Informals uit haar eigen netwerk. Daarnaast kunnen wij u in contact brengen met een aantal platforms waaraan meerdere Informals verbonden zijn.

Klik hier om terug te gaan naar de andere financieringsmogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.