Crowdfunding

Crowdfunding is wellicht wel de bekendste financieringsvorm onder alle nieuwe financieringsbronnen op de Nederlandse markt. Bij Crowdfunding wordt uw financiering door een groot aantal particuliere financiers gefund.

Bij Crowdfunding wordt u, uw bedrijf en uw financieringsvraagstuk gepresenteerd op de website van een Crowdfundingplatform. Vervolgens kunnen geïnteresseerde een (klein) bedrag aan u uitlenen. Het Crowdfundingplatform zorgt vervolgens voor de coördinatie en de financiële afhandeling tussen u en de particuliere investeerders. U ontvangt de lening uiteindelijk via het platform en ook de aflossingen en rente betaalt u aan het betreffende platform.

Naast de realisatie van de financiering kan Crowdfunding ook nog andere voordelen met zich meebrengen. Bij een Crowdfundcampagne brengt u, via het Crowdfundplatform, uw onderneming onder de aandacht van een groot publiek. Daarnaast zijn de particuliere financiers doorgaans betrokken bij uw onderneming en treden zij graag als ambassadeur voor u op.

BedrijfsfinancieringRegelen.nl werkt onder andere samen met de onderstaande Crowdfunders:

Klik hier om terug te gaan naar de andere financieringsmogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.